OUDERAVOND

 

 

We vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij het reilen en zeilen bij Jong Nederland. We zijn geïnteresseerd in uw mening en hopen hiervan te kunnen leren. Op de blog nodigen we u dan ook regelmatig uit mee te praten over uiteenlopende onderwerpen en we staan altijd open voor een praatje bij het brengen of halen van uw kind.

 

Om u de kans te geven samen met de leiding en andere ouders te praten over onze club en waar we mee bezig zijn organiseren we aan het begin van elk seizoen de ouderavond. Onder het genot van een bakje koffie stellen we de (nieuwe) leiding voor en leggen we in het kort uit hoe we georganiseerd zijn en wat we doen. Ook geven we u de mogelijkheid om mee te praten over actuele thema’s die spelen bij Jong Nederland.

 

De opkomst is altijd groot tijdens de ouderavond en de reacties na afloop zijn steevast erg positief. Binnen de leidinggroep worden ideeën van ouders hartelijk ontvangen, ze bieden vaak een vruchtbare grond voor interessante, vaak luchtige discussies waar ook echt wat uit komt!