BIJZONDERE OMSTANDIGHEDEN

 

Jong Nederland Beers streeft ernaar toegankelijk te zijn voor alle kinderen. Ook als er vooraf omstandigheden bekend zijn die invloed hebben op het kind en zijn/haar functioneren bij Jong Nederland. Mochten er lichamelijke, geestelijke of sociale kwesties zijn, klein of groot, waarmee wij rekening dienen te houden maken we dit graag bespreekbaar. Ook wanneer het niet om een officiële indicatie gaat kunnen er omstandigheden zijn die vragen om een nadere toelichting.

 

Twijfelt u of u bepaalde omstandigheden met betrekking tot uw kind moet of wilt melden? Geef dit dan aan bij Monique. In eerste instantie verkent zij met u als ouder, eventueel samen met het kind, de omstandigheden. In overleg met u wordt vervolgens bepaald of er iemand, en wie ervan op de hoogte gesteld moet worden en welke vervolgacties er nodig zijn voor een prettige tijd bij Jong Nederland!

 

Bij nieuwe leden kunnen bijzondere omstandigheden worden gemeld via het aanmeldformulier, bij bestaande leden kunt u hiervoor contact opnemen met het bestuur.