WELKOM BIJ JONG NEDERLAND BEERS!

 

Hartstikke leuk dat je lid bent geworden van Jong Nederland. We wensen je allereerst een fantastische tijd toe!

Binnen een paar weken ontvang je een rekening voor de contributie. Natuurlijk mag je jezelf vanaf nu al lid van Jong Nederland noemen en ben je verzekerd. Hieronder staan een paar handige tips die je helpen in het begin van je tijd bij Jong Nederland.

Op de website staat alles wat je moet weten als JN'er. Zo vind je er belangrijke informatie over de contributie, verzekering of bijzondere omstandigheden. Ook kun je op de website alles vinden over je groep, de clubactiviteiten, kampen, weekendjes, belangrijke mededelingen en natuurlijk de foto's. Aanmelden voor activiteiten gaat ook via de website, nadat je een uitnodiging hebt gehad kun je op de website een aanmeldformulier invullen. De website is een ontmoetingsplek voor kinderen, ouders, leiders en andere belangstellenden. Lees onze blogs en praat mee via de reactiemogelijkheid en via Twitter. Tip: Ook tijdens activiteiten kunnen je ouders ons volgen en meepraten via Twitter!

Voor alle leden organiseren we veel activiteiten, daar heb je vast al weleens over gehoord van vrienden of misschien heb je er al over gelezen op de website. Als er een activiteit voor jou wordt georganiseerd dan hoor je dat vanzelf, je krijgt een brief thuis en de informatie wordt op de website geplaatst. Hou de activiteitenpagina dus goed in de gaten! Tip: De datums van de activiteiten staan voor de start van het seizoen al op de website, noteer ze meteen (bij je ouders) in de agenda zodat je er rekening mee kunt houden met andere activiteiten en vakanties.

Wekelijks of tweewekelijks draai je club met jou groep. Het programma vind je op de groepspagina's. Hou de groepspagina's dus goed in de gaten voor bijzonderheden m.b.t. de clubavonden. Tip: Soms heb je sportkleding nodig, soms kleding die door verf of schmink vies mag worden. Pas je kleding aan op de activiteit die we gaan doen!

Alle clubbijeenkomsten vinden plaats in de Wissewas (bij sporthal de Kloosterhof). De Senioren verzamelen in de kelder. De andere groepen verzamelen afhankelijk van de activiteit in de andere ruimtes.

  • Creativiteit: In de creativiteitsruimte voor aan de weg. Neem de ingang aan de Grotestraat.
  • Spel: In de oude gymzaal. Neem de ingang aan de Grotestraat.
  • Buitenleven: Buiten, verzamelen op het podium. Neem de blauwe deur aan de zijkant van het gebouw.
  • Sport: In de sporthal. Neem de ingang van de Kloosterhof aan het burg. van Braakplein.

Voor alle vragen die te maken hebben met de clubavonden kun je terecht bij jou groepsleiders. Voor vragen over activiteiten kun je terecht bij de organisatie van de activiteit, wie dat zijn kun je op de website en in de uitnodiging vinden. Voor vragen over Jong Nederland in het algemeen kun je bij de secretaris terecht, zijn er lastige dingen die je liever niet alleen met je groepsleiders bespreekt kijk dan bij de pagina's 'voor ouders' hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Is er nog informatie die je mist op de website, tip ons dan via de mededelingenpagina of via een mailtje aan info@jongnederlandbeers.nl zodat we volgende nieuwe leden nog beter kunnen informeren!