Lidmaatschap

 

Wil je er ook bij horen? 

 

Dat snappen we want bij Jong Nederland Beers is het een gezellige boel! Waarschijnlijk zijn bijna al je vrieden en vriendinnen van school al lid en samen met de enthousiaste leiders maken we er elke week een feest van!

 

Als jij ook lid wordt mag je elke week naar de club komen in onze accommodatie de Wissewas bij sporthal de Kloosterhof. Tijdens de club doe je samen met je groepje het hele jaar door verschillende uitdagende (buiten)spellen, creativiteit, opdrachten of sporten. Voorbeelden zijn:

  • Creativiteit, bijvoorbeeld knutselen, schilderen, dans en drama of samen met je groep een video-clip maken!

  • Sporten zoals voetbal, volleybal, basketbal, trefbal, zwemmen of skaten.

  • Spellen als zeskamp, teambuildingspellen of Domino D-day.

  • Buitenleven, bijvoorbeeld een speurtocht lopen, mountainbiken of bosspellen spelen!

Als je bij Jong Nederland bent ga je mee met erg veel uitstapjes, weekendjes en kampen. Dit zijn altijd activiteiten met een spannend, gezellig en sportief programma waaraan jullie geweldige herrineringen zullen overhouden! Tijdens de zomerkampen slapen we bijvoorbeeld in tenten in het bos. Je bent dan de hele dag buiten in de weer met het programma dat de leiding speciaal voor jou leeftijdsgroep heeft gemaakt. De jongste kinderen gaan op kamp in de bossen bij Well, de middelste kinderen gaan op Expeditie Robinson weekend en als je bij de middelbare schooljeugd hoort ga je mee op Ardennenweekend, waar we o.a. klimmen in de grotten, vlotvaren en mountainbiken.

Buiten de zomer ga je ook nog een keer een weekendje weg met jou groep. We slapen dan een weekend met zijn allen in een blokhut in de buurt waar we natuurlijk weer een hoop lol trappen! 

Als laatste zijn er de uitstapjes. De Minioren gaan bijvoorbeeld elk jaar naar een pretpark met hun groep en er is voor alle groepen een uitdagende dag of weekend waar alle Jong Nederlanders uit de buurt samenkomen om met jullie deel te nemen aan allerlei spellen en sporten!

 

Lees op de volgende pagina's wat een lidmaatschap kost en hoe je lid kunt worden!