Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

 

Tivoli met de Minioren!

Miniorenuitstapje in Tivoli: zaterdag 1 juli van 10:00 uur tot 16:30 uur

 

Naast de jaarlijkse Miniorendag is er ook ieder jaar een Miniorenuitstapje naar Tivoli in Berg en Dal. Zoek samen met papa en mama maar eens op wat voor een leuke dingen je hier allemaal kan gaan doen. Jullie worden zaterdag 1 juli om 10:00 uur verwacht bij de Wissewas in Beers. Vergeet niet om een lunchpakketje mee te nemen en makkelijke kleren aan te doen, deze zouden ook vies kunnen worden! Rond 15:30 eten we op het park frietjes en dan zijn we ongeveer om 16:30 uur weer terug in Beers.

 

Om verwarring met de Miniorendag te voorkomen is besloten om het aanmeldformulier laten op de website te plaatsen. Jullie krijgen nog bericht wanneer dit is. We hebben waarschijnlijk ouders nodig die de kinderen kunnen wegbrengen of ophalen, geef bij de aanmelding even aan of je dit eventueel kan doen. Jong Nederland heeft niet voldoende kinderzitjes voor alle kinderen. Ondanks dat dit niet verplicht is, vinden wij het prettig als we hier gebruik van kunnen maken. Als er ouders zijn die hun kinderzitje een dagje kunnen uitlenen, dan stellen we dat zeer op prijs. Via de website en twitter zal, indien nodig, aanvullende informatie gegeven worden. Ook het precieze tijdstip waarop we weer terug zijn bij de Wissewas zal op de dag zelf via twitter doorgegeven worden (als je geen twitter hebt kun je hier ook op kijken via de site van Jong Nederland Beers).  

 

Tot 1 juli!

 

Groetjes de leiding van de minioren van Jong Nederland Beers,

 

Juul ten Haaf          - 06 49614843

Demi Linders         - 06 25410321

Giel Theunissen    - 06 21397332

 

P.S. Wij, Juul, Demi en Giel, zullen die dag ook mee gaan!


 Ja
 Nee